Jumlah minimum pesanan ialah 40 pax (kepala) dan maksimum 500 pax. Kami membuka tempahan untuk kawasan Mantin, Seremban, Senawang, Nilai, Pajam, dan kawasan berhampiran bagi Negeri Sembilan. Manakala Selangor akan merangkumi Beranang, Semenyih, Dengkil, Kajang, Cheras, dan kawasan sekitar. SUMAYYA FOODS & CATERING (sebelumnya dikenali sebagai Lusiana Catering). Tel/WhatApps:016-220 6876

Dari dapur Chef Hana: Variasi kek lapis dan pastri untuk pencuci mulut (dessert)

19 Muharram 1432H - Di sini saya paparkan empat jenis kek lapis dari dapur Chef Hana; iaitu Kek Lapis Sarawak, Kek Lapis Betawi, Kek Lapis Bercip Coklat dan Kek Lapis Prun. Dua jenis pastri pula ialah Puf Sardin dan Coklat E'clair.

Semua jenis menu ini merupakan sajian pencuci mulut (dessert) yang sesuai bagi pelbagai majlis dan masa sajian / makan, iaitu bagi makan pagi, makan tengah hari, hi-tea dan makan malam.

Sebarang pertanyaan sila hubungi Lusiana Catering. Tahniah Chef Hana!
Usaha, doa dan tawakal!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
(Foto kiri: Kek Lapis Sarawak. Foto kanan: Saya ketagih buku! Ini koleksi belian bulan November 2010.)

2 comments:

Abang Long said...

Tuan Web, memang sudah lama terliur dan kecur.

SheetaFC said...

Assalamualaikum LC. Lama tak jalan-jalan ke sini. Sudah ada kek lapis, ya! Syabas, kirim salam Chef Hana.

SUMAYYA FOODS & CATERING.