Jumlah minimum pesanan ialah 40 pax (kepala) dan maksimum 400 pax. Kami membuka tempahan untuk kawasan Mantin, Seremban, Senawang, Nilai, Pajam, dan kawasan berhampiran bagi Negeri Sembilan. Manakala Selangor akan merangkumi Beranang, Semenyih, Dengkil, Kajang, Cheras, dan kawasan sekitar. SUMAYYA FOODS & CATERING (sebelumnya dikenali sebagai Lusiana Catering). Tel/WhatApps:016-220 6876

Biskut Hari Raya Aidilfitri dan Kek Lapis Sarawak: Jenis dan tawaran


Jenis biskut
  • Chocolate chip
  • Dark chocolate oat
  • Coconut pandan
  • Pretty pink
  • Chocolate snow
  • Peanut sugee
  • Nestum crunchy
  • Lemon almond
  • Vanilla bite
  • Chocolate almond (100% chocolate & crunchy almond)
Harga: RM27.00/Balang.
Kuantiti: 50 – 60 biji / unit.

Ciri-ciri khas

- Menggunakan butter tulen.

- Halal dan bersih dari dapur Lusiana Catering.
- Sedap dan berbaloi dengan nilai wang anda, insya-Allah.

Kek Lapis Sarawak

  • Kek lapis cip coklat
  • Kek lapis tembikai
  • Kek lapis prune
  • Kek lapis betawi / rempah
  • Kek lapis nestum pandan
  • Kek lapis evergreen
Harga: RM70.00/Unit (Ukuran: 7” x 7” x 3”)
Harga: RM40.00/Unit (Ukuran: 3.5” x 3.5” x 3”)

Ciri-ciri khas

- Tahan sehingga 3 bulan (Tertakluk kepada kaedah penyimpanan. Simpan di tempat sejuk).
- Dijamin lembap (moist), sedap dan berkualiti.
- Menggunakan butter tulen.
- Berbaloi dengan nilai wang anda, insya-Allah.

PROMOSI KHAS


(1) Beli sebarang 3 balang biskut = RM70.00 sahaja (jimat RM11.00).
(2) Beli sebarang 9 balang
biskut = RM200.00 sahaja (jimat RM43.00).
(3) Beli sebarang 5 balang biskut + 1 jenis kek lapis Sarawak (saiz 3.5” x 3.5” x 3”) = RM150.00 sahaja (jimat 25.00).
(4) Beli sebarang 6 balang biskut + 1 jenis kek lapis Sarawak (saiz 7” x 7” x 3”) = RM200.00 sahaja (jimat RM32.00).

Terma & Syarat

- Tempahan terakhir pada 25 Ogos 2011.
- Bayaran deposit 50% daripada harga total dijelaskan sebaik sahaja pesanan dibuat. Baki bayaran dijelaskan apabila menerima biskut / kek lapis Sarawak.
- Lokasi pengambilan akan ditentukan bersama.
- Pesanan boleh dibuat melalui e-mel: hizamlusi@myjaring.net atau telefon: 016-220 6876.

** Semua jenis biskut dan kek lapis Sarawak disediakan oleh Cef Hana daripada Lusiana Catering. Hakcipta terpelihara. Sila klik foto untuk besarkan.

** Sila hubungi kami untuk pertanyaan. Reka bentuk biskut tahun 2011 berlainan daripada tahun 2010.

Berkaitan kek lapis Sarawak:
Variati kek untuk sajian minum petang (hi-tea) atau pencuci mulut (dessert)
Dari dapur Chef Hana: Variasi kek lapis dan pastri untuk pencuci mulut (dessert)


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 comment:

catering in manila said...

I do think that they'll be wonderful wedding favors. I don't know about other people, but I'd definitely appreciate these edible treats.

zonia

Cerita terkini