Pada 22 Jun 2009, Lusiana Catering menerima tempahan dari Kolej PTPL (Pusat Teknologi dan Pengurusan Lanjutan), Shah Alam. Majlis yang berkonsepkan minum petang taman musim luruh (spring garden hi-tea) memerlukan menu ala-Barat. Justeru itu pihak saya menyediakan dua set menu; pertama untuk tetamu VIP (70 pax) dan keduanya bagi para pelajar dan lain-lain tetamu (700 pax).
MENU TETAMU
Seafood macaroni
Mushroom soup
Garlic bread
Potato samosa
Mango pudding
Assorted fruits cutlet
Beverage: Ice lemon tea
MENU (VIP)
Spaghetti bolognese
Mushroom soup
Garlic bread
Chicken wing BBQ
Apple pie
Assorted fruits cutlet
Beverages: Ice lemon tea and hot tea
Majlis diserikan dengan banyak dekorasi bunga, pakaian serba putih dan lintasan helikopter yang menaburkan bunga-bunga pelbagai warna. Lihatlah kumpulan foto yang disertakan di sini.
No comments:
Post a Comment