Breakfast, lunch, hi-tea, dinner, supper & barbeque for meeting, PR events, seminar, training, exhibition, sport events, product launching, housewarming, birthday, special gathering, doa selamat / tahlil, akikah, engagement, wedding, party & breaking fast. Including pack food delivery, catering tools leasing & canopy services. We cater for 100 pax onwards with reasonable price. (Call NOW!: 016-220 6876)

Majlis cuti sekolah: Perkahwinan, lawatan, hari keluarga, doa selamat dan akikah

Musim cuti sekolah bakal menjelang hujung minggu ini. Biasanya katerer akan mengalami antara waktu yang paling sibuk. Pada cuti sekolah, terutamanya pada hujung tahun yang agak panjang, pelbagai majlis memerlukan perkhidmatan katering. Antaranya ialah majlis perkahwinan, program lawatan sekolah ke pelbagai lokasi, sambutan hari keluarga, majlis doa selamat, akikah dan berkhatan.

Kami di Lusiana Catering bersedia menerima tempahan, bermula dari 50 tetamu sehingga 2,000 tetamu. Perkhidmatan katering kami juga merangkumi kanopi, penyediaan dan layanan VIP dan VVIP serta penyediaan makanan berbungkus untuk Lembah Klang, Selangor, Negeri Sembilan sert
a Bentong dan Karak di Pahang.

Kami juga sedia menerima tempahan katering bagi program lawatan ke kementerian kerajaan, Parlimen Malaysia dan acara sukan di sebarang lokasi. Insyaallah, harga dan menu
boleh dibincang.

Untuk majlis perkahwinan, pakej kami termasuk hidangan tetamu, sajian pengantin, kek pengantin, pintu gerbang dan kanopi. Kami tidak menyediakan perkhidmatan andaman. Pihak pengantin juga disyorkan menyediakan perkhidmatan fotografi dan video sendiri.

Photobucket
Photobucket

No comments:

Cerita terkini