Salah satu daya penarik sajian makanan ialah penyediaan meja bufet yang melengkapi tema tertentu. Ia juga turut merangkumi jenis hidangan. Kita perlu kreatif dan bersedia memenuhi persepsi klien dan tetamu.
Saya paparkan sebahagian kecil persiapan meja bufet yang LUSIANA CATERING sediakan, bersama dekorasi mudah pelbagai tema. Sajian makan tengah hari, makan malam dan minum petang (hi-tea).
Saya paparkan sebahagian kecil persiapan meja bufet yang LUSIANA CATERING sediakan, bersama dekorasi mudah pelbagai tema. Sajian makan tengah hari, makan malam dan minum petang (hi-tea).
Meja bufet makan tengah hari di INTAN, Bukit Kiara, Kuala Lumpur pada 8 Mei 2012
Meja bufet sesi katering akikah di Seri Kembangan, Selangor pada 28 April 2012
Menu ayam goreng berempah di majlis sambutan Tahun Baharu Cina 2012 di The Otomotif College, Petaling Jaya, Selangor pada 3 Februari 2012
Foto 1: Minum petang di Commerce Dot Com, Petaling Jaya, Selangor pada 16 Januari 2009. Foto 2: Makan tengah hari di Nilai Impian, Nilai, Negeri Sembilan pada 8 April 2012
Meja bufet makan malam di Jalan Bellamy, Kuala Lumpur pada 4 Mac 2009
No comments:
Post a Comment